Doftande nagellack

Nu blir det mycket tjat om MUS, men jag är ju så glad över att det finns här i staden nu. Faktiskt väldigt överlycklig!

Jag har läst lite om deras vårkollektion (som jag antar att ingen har missat) fruidelicious, har funderat ganska mycket på de lacken som de har i kollektionen. Tydligen ska de dofta?

När jag tänker mig nagellack så är det ju snygga färger och roliga designer jag tänker mig, något som helt enkelt finns där, ett plastlager ovanpå din vanliga nagel. Men hur skulle det vara att ha dem doftande? Är det något man skulle märka, eller märks det bara när du precis har lackat dem. På något sätt känns det lite som att det måste ju försvinna när lacket har torkat, ser framför mig en tecknad seriebild, en tjej i färgglada färger går runt och har orangea naglar, och så ser man att det luktar om dem genom såna där "osande strimmor" från naglarna. Hahha vilken syn, kanske är därför jag inte kan tänka mig ett luktande nagellack.

Vad tror ni, är det en hiss eller diss? Är det någon som har testat något av dessa lack?



Kommentarer
Postat av: Alexlyndra

Jag har inte testat något doftande lack men har läst om att Revlon har ett gäng som luktar olika och det ska faktiskt stämma. Det vore coolt faktiskt, för vissa lack luktar heeela tiden, oavsett om dem torkat.

2009-04-24 @ 08:19:37
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Josephine

Jag hade min praktik hos Make Up Store och lacken doftar bara när de torkar, alltså inte när du har haft lacket på i ett par dagar. Underbara färger och olika dofter på lacken, :)

2009-04-24 @ 12:45:03
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: elin

Sv. Ja men nu var jag inte på intervjun:(.. det blev bara inte så. hoppas det kommer fler chanser för ah, nu är det lite sent att ångra sig:P.. vad händer hos dig i helgen?? ska bli dunderväder!:D



kram

2009-04-24 @ 13:13:51
URL: http://noubaelin.blogg.se/
Postat av: sminkjante

Hade ingen aning om att lacken doftar. Lite roligt faktiskt, i alla fall om de doftar gott!

2009-04-24 @ 13:28:51
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: tessan

färgerna på deras lack är helt underbara.. har inte testat något lag ur dessa men andra som jag testat tycker jag flagnar av snabbt

2009-04-24 @ 17:18:50
URL: http://www.makeupforlife.devote.se
Postat av: Karin

Å va fint du har gjort..)

2009-04-24 @ 22:56:36
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0