E(ye)O(f)B(efore) Orange och rosa

Som jag skrev i förra inlägget så var jag på MUS häromdagen och blev rekommenderad att testa orange med rosa som ögonmake. Ni som följer min blogg vet ju att jag inte är rädd för att ta i och använda massor med färg, så detta skulle bli en rolig överraskning om det skulle visa sig att bli bra.

Jag hade lite svårt för att veta hur jag skulle göra med färgerna dock, nästan alltid när jag sminkar mig så använder jag mig av en ljusare in mot ögonvrån och mörkare längre ut mot det yttre V:t. Nu hade jag två ganska liknande färger i mörkhet eller ljushet. Funderade och funderade hur jag skulle göra, men kom fram till att jag skulle lägga den knallrosa cybershadow Babydoll över ungefär halva rörliga delen av locket och sedan sudda upp den med den den orangea Microshadow Ruby

Jag började alltså med en grundfärg, nyinshoppade Muffin från MUS som är lika bra som den sägs vara som bas. Helt UNDERBAR! Rekommenderas starkt. Efter Muffin körde jag på med den rosa babydoll så som jag sa och sedan den orangea ruby i yttre V:t och ovanför babydoll. Avslutade med en linje av svart eyeliner och svart Mascara

     


Jag hade lite svårt att fånga färgintensiteten på bild, men i verkligheten så blev det ännu lite mer färglatt än vad som syns här, den orangea kom mer till sin rätt då.



Här är färgerna jag shoppade, först ut är Ruby, sen Wave som jag fick som medlemsgåva, Muffin och den lilla är Babydoll.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Härligt och färgglatt!

2009-04-19 @ 14:40:07
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Elin

Den orange nyansen har jag med!... den röd/rosa blev jag lite sugen på!!!=) intensiv färg i den??

kram!

2009-04-19 @ 16:50:18
URL: http://noubaelin.blogg.se/
Postat av: Elin

sv. Göttt!=)

2009-04-19 @ 16:59:23
URL: http://noubaelin.blogg.se/
Postat av: Josephine

Jättesnyggt och kul att du gillar att experimentera med färg, :D

Muffin är min favoritbas också!

2009-04-19 @ 17:34:59
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Inthemake

Underbart..glassigt!

2009-04-20 @ 13:21:59
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0