Jag har en ny kärlek...

oooh ja, jag är kär! Fick ju hem mitt paket från 8ty8beauty igår, fick ju lov att testa något så så blev det. Testade ChinaGlaze Agent Lavender och sedan CG Fast Forward över.
 Färgen var grym absolut, ni kommer få se den sedan. Men den största upptäckten och den nya kärleken är just Fast Forward. Jag har ALDRIG varit med om att lacken torkar så snabbt!!!

Jag gjorde ett ganska så tufft test genom att först lägga ett lager av Agent Lavender som inte fick torka riktigt innan jag lade på andra lagret. Innan allt hade blivit helt torrt lade jag på Fast Forward och ca 1-2 minuter senare kunde jag ta på det utan att det blev några märken och 5 min senare hade jag vantar på mig.

Är detta inte fantastiskt?! Det gjorde heller inga bubblor i lacken som det ibland kan bli. Det är perfekt!

Ja, mitt tack idag går till ChinaGlaze FastForward. Har ni något annat tips på snabbtorkande bra överlack (eller annat bra överlack)?

Kommentarer
Postat av: Alexlyndra

Dessa topplack är otroliga! Jag fick igår hem CND Dry&Shine och ska alldeles strax lägga upp en liten recesion om det. ;)

2009-02-11 @ 10:15:58
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: sminkjante

Jag gillar också ChG FF men det torkar ut i flaska så snabbt efter halva flaskan så är det segt och tråkigt. Därför använder jag numera Speedy från Creative.

2009-02-11 @ 12:21:38
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: inthemake

Låter galet bra!

2009-02-11 @ 14:56:42
URL: http://inthemake.se
Postat av: Frida

Visst är 88 beauty supply bra sida! Testa www.wowsocool.com där hittar man konad nailstampingsystem :)

2009-05-28 @ 13:21:57
URL: http://www.nogg.se/fridaspage

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0