Tråda ögonbrynen

Det blev en kort arbetsdag idag... Ända sedan jag slutade med mina piller så har min mensvärk blivit helt sanslös, så idag gick jag till jobbet helt svimfärdig, illamående och kunde knappt stå av smärta, jag bad dem ringa någon som kunde ta mina timmar som var kvar. Hann jobba en timme innan en annan tjej kom in och tog över. TACK! Snacka om guld värt.

Nu sitter jag här och vrider mig lite av smärta, men jag behöver iallafall inte vara social och trevlig mot någon så då går det okej.

När jag ändå är hemma och har ont så tänkte jag ändra riktning på smärtan så jag började tråda min ögonbryn. Läser makeuponistas blogg och för ett tag sedan visade hon en video på hur man gör detta (inte hon själv som gjort videon). Jag blev såklart inspirerad och beslutade mig för att testa. Det gick faktiskt förvånansvärt bra, lite ont gjorde det såklart, men inte värre än när man plockar med pincett. Det som är bäst med att tråda är ju såklart att man får bort alla de små osynliga hårstråna som man aldrig ser när man plockar med pincett. Jag fick dock lite problem att få bort mellan ögonbrynen, men det sista går ju att plocka med pincett, så inga större problem ändå.

Här är videon som makeuponista visade och som jag lärde mig av.


Kommentarer
Postat av: Frida

Använder mig också av threading. När man väl får till det så är det ovärderligt! Har lagt in en (jättedålig) film på det också för ett par månader sedan.. http://makeupwhore.blogg.se/2009/february/finally.html

2009-07-15 @ 15:30:30
URL: http://makeupwhore.blogg.se/
Postat av: Makeuponista

Tack för länken! Själv älskar jag videon och mamma ville också lära sig, haha :D

2009-07-15 @ 15:42:44
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Carolina

riktigt bra video:) man lärde sig verkligen

2009-07-15 @ 22:10:54
URL: http://carolinaandersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0