Dagens naglar

Dagen efter Uppsala och mina flammande naglar har redan brunnit upp! Haha, jag är så rolig... eller det var ganska lamt...

Iallafall så har jag haft en skön ta hand om mig dag idag igen. Tycker om de här dagarna... riktigt mycket till och med. Så dagen började med att ta bort det gamla nagellacket som delvis hade försvunnit (jag kan vara lite oförsiktig med mina naglar därför försvinner det snabbt för mig). Sedan satt jag och funderade bra länge på vad jag skulle göra idag, jag visste att jag ville ha något somrigt på naglarna, för nu när äntligen solen är framme litegrann så tycker jag att naglarna borde reflektera det fina vädret.

Efter ett tag så kom jag ihåg ett önskemål jag tidigare fått från en läsare om att göra frukter. Åh, hur i herrejissus namn ska detta gå till tänkte jag... Men skam den som ger sig, jag rannsakade min hjärna på hur jag skulle kunna göra en fin manikyr med någon slags frukt. Massor med idéer, men ingen som skulle bli riktigt fin, inte förrän jag kikade runt lite på youtube så hittade jag precis det som jag var ute efter. Det var en tjej som visade flera olika frukter på olika naglar, och där fanns den perfekta idén.

Så idag har jag gjort Citrusnaglar! Jag är jättenöjd och tycker dem blev riktigt syrliga men söta att kolla på. Har även tagit kort under hela processen så att jag ska kunna göra en tutorial till er i dagarna som kommer, ska försöka nu innan midsommar för det är en fantastiskt söt design, men som jag sagt tidigare, en tutorial tar några timmar att göra, så det är inget som går att slänga ihop på en pisskvart tyvärr.

Ni får en bild så länge på vad ni har att vänta på:

  

       vänstra handen                   högra handen



Efter manikyren har jag duschat och sedan använt mig av MudMask från MUS igen. Jag är inte riktigt säker på vad jag tycker ännu, så jag håller inne med det tills jag vet mer.

Kommentarer
Postat av: Martina

Riktigt tjusigt! :)

Du som ändå håller på med naglar så mycket.. Hur kan man avhjälpa skivande naglar? Har sånt problem med det, o de blir tunna o bryts så småningom - inte vackert! Har du några tips? :)

2009-06-17 @ 17:58:30
Postat av: Vilhelmina

Riktigt läckra blev de! :D



Och tack så mycket för tipsen! Jag får fortsätta att försöka helt enkelt, känner inte för att ge upp haha, tycker att jag "borde" klara av att göra något medelsvårt i alla fall eftersom jag är konstnärligt lagd till att börja med. Men det går nog inte i första taget, haha.



Har du gått nogon skola eller är du självlärd?

2009-06-17 @ 18:06:18
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg
Postat av: Therése

Martina: Vad jag vet så kan skivande naglar bero på att naglarna är uttorkade.T.ex om du diskar och har händerna i vatten länge så är detta uttorkande. Allt med vatten och ha händer och naglar i det fungerar uttorkande för nageln, med andra ord, håll händer och naglar borta från vatten så mycket som möjligt.



Men en sak som naglarna verkligen mår dunderbra av är nagelolja som smörjes in 1-2 ggr dagligen. Jag köpte en från SallyHansen som är lilatonad, känns skön och jag märkte verkligen skillnad när jag slarvade i någon vecka. Så investera i en bra nagelolja, finns massa olika, fråga inne på Lust&Fägring eller någon annan nagelsalong om en bra nagelolja så ska du nog se att det blir bättre så småningom :D

2009-06-17 @ 18:09:18
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Therése

Vilhelmina: Tack så mycket! Ja självklart ska du fortsätta öva, för även om man är konstnärligt lagd så är ju nagellack liiite annorlunda att jobba med tyvärr. Lacket flyter ju lite annorlunda än vanlig färg... Men testa att göra någon av designerna med akrylfärg istället. De färgerna beter sig ju som vanliga "konstnärsfärger".



Jag har inte gått i någon skola utan jag är helt självlärd. Tack vare intresse och youtube så kommer man ganska långt ;)

2009-06-17 @ 18:15:40
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Makeuponista

Älskar naglarna, är det akrylfärg? :D

2009-06-17 @ 18:19:03
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Sofia [Make-Up Your Mind]

Förstår att du är riktigt nöjd med naglarna, för damn vad snygga de är :) Jag ser fram emot tutorial (så jag kan göra dem någon gång i framtiden när jag förhoppningsvis äger fler än tre nagellack)



Jag kom tyvärr aldrig iväg till Maxi igår (i Gävle, bor där över sommaren), men det får bli nån annan dag.

2009-06-17 @ 19:33:03
URL: http://mym.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Jäklar så snyggt! Jag måste verkligen köpa fler nail art lack från 8ty8 men deras leveranstid stoppar mig varje gång.. :P

2009-06-17 @ 21:25:51
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: emelie

den här designen måste jag göra! :O

kan meddela dig sen ;)

2009-06-17 @ 21:40:11
URL: http://gayfishes.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Somrigt och snyggt.=)

2009-06-17 @ 23:44:12
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: carro

älskar naglarna! dom blev så söta :)

2009-06-18 @ 00:30:30
URL: http://carrooandersson.blogg.se/
Postat av: Karin

Men så fint..:)

och tack dsamma tjejen.....)))

2009-06-18 @ 06:47:25
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: emelie

och nu har jag också gjort den :)



har lagt upp bild och länkat dig (hoppas det är okej)



// emelie

2009-06-18 @ 16:23:49
URL: http://gayfishes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0