Elisa #21

Nu är jag hemma från jobbet igen. Det har gått bra, men mina fötter är slut som vanligt och mitt ansikte fortsätter bryta ut i mängder av finnar. Suck... Men jag livar upp det hela med att visa upp ett av lacken jag fick av mamma, Elisa #21.

I påsen från mamma fick jag två stycken Elisalack, ett blått och ett rosa. Det roliga är att förpackningen är exakt lika som de jag fick från Carlo Piona, däremot så är det tydligen olika mycket lack i flaskorna! 15 ml i Elisa och 14 ml i Carlo, lite komiskt... Men jag måste erkänna att jag tycker om dessa flaskor, fyrkantigt är snyggt och jag tycker de känns lite mer exklusiva.

Hur som haver, nu koncentrerar vi oss på Elisa #21, ett kornblått lack med silverskimmer i, iallafall ser det ut som det i flaskan.
 


Blått och grönt är mina absolut favoriter när det gäller färger på naglarna, därför såg jag fram mot detta lack, såg så läckert ut med det fina silvriga skimret som fanns i flaskan. Sen började jag applicera det. Så skirt så det var helt otroligt. Första lagret syntes knappt, så skirt var det. Det jag förväntar mig av ett mörkt och färgglatt lack är att det ska vara någorlunda täckande och inte skirt.

 

Vid första draget med lacket så märkte jag att ett strå började lossna från penseln. Jippie!!! Eller inte... Kan inte förstå att strån från penseln ska lossna från första penseldraget? Men ibland så är det nog tyvärr så att man får vad man betalar för.



Till slut hade jag lacket fyra lager lack på en nagel och det var fortfarande inte opakt, dessutom ganska långt ifrån opakt. Alla bilderna är tagna efter fyra lager. Känns lite fel va?

Kommentarer
Postat av: CrimsonAnna

Nä, det såg tyvärr trist ut. Synd på en snygg färg

2009-06-10 @ 14:44:08
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: Alexlyndra

Det är verkligen inte alls kul när man behöver många lager, sen om ett strå lossnar också! Nej usch. Fint lack var det dock!

2009-06-10 @ 19:06:49
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: yasmine ♥

du skulle kanske kunna göra den här fadingen med det där skira lacket, du skulle iaf kunna testa :D



http://saintbellabeauty.blogspot.com/2009/04/gradient-med-zoya-whitney-och-starla.html



http://nailjuice.blogspot.com/2008/12/gradient-tutorial.html

2009-06-11 @ 22:08:19
URL: http://yasminehagberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0