Andras version av Sommarens Röda

Blev så glad igår när jag fick en kommentar av en tjej som berättade att hon hade testat min design Sommarens Röda. Söt som hon är har hon dessutom tagit kort på det och lagt ut i bloggen. Jag tycker hon har lyckats riktigt bra, eller hur? Sött och somrigt, precis som det ska vara såhär i början på juni. Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg och inlägg.









Även Myaraq har gjort en version av denna design, hon har gjort en röd blomma på sina blekrosa naglar. Supersnyggt och väldigt enkel uppiffning av en manikyr. 


Sara gjorde också denna design för nästan en månad sen (utan att berätta för mig! Jag som så gärna vill seee!!), men nu fick jag äntligen länken så in och kika på hennes version också! Som ni ser så finns det många olika sätt att tolka en design som jag gör. Man plockar helt enkelt ut de bitarna man tycker bäst om och inspireras av det.

 Har du också testat en av mina designer och vill uppmärksammas lite extra? Kommentera i bloggen eller maila foto och länk till [email protected]

Kommentarer
Postat av: nathalie

hihi, va gullig du är!

2009-06-07 @ 19:28:18
URL: http://nathaliecederberg.blogg.se/
Postat av: Linda H - En make up artist

Åh vad roligt att höra =)

2009-06-07 @ 19:30:25
URL: http://micromiss.blogg.se/
Postat av: yasmine ♥

Jag gjorde en också. Dock förstördes de innan jag hann ta något kort. Tyvärr... Men bra blev det! och komplimanger fick jag :D

2009-06-07 @ 20:12:45
URL: http://yasminehagberg.blogg.se/
Postat av: Myaraq

Vad gulligt! Tack för länkningen!

2009-06-08 @ 00:35:49
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0