Sally Hansen NailArt Pens

Godmorgon! En tidig morgon blev det för mig idag när älsklingen försov sig och sedan fann att jag tydligen har tvättat fel t-shirt så att han inte hade någonting att ha på sig på jobbet. Suck, han jobbar på en camping, vad spelar det för roll om det inte är en av de snyggare t-shirtarna då? Jaja, han fick ta på sig en vanlig vit t-shirt istället och jag kunde inte somna om.

Nu sitter jag här och har surfat runt på google. Älskar google för all den inspiration och information man kan få från dem. Jag brukar ofta söka på bilder och använda mig av orden nail art, naildesign eller crazy nails. Du kommer bli förvånad över hur mycket häftigt man hittar.

Efter en stunds googlande så kom jag in på en amerikansk tjejs blogg och där hade hon skrivit om SallyHansens Nailartpens. Det är som filtpennor med lack i (eller någon slags vattenbaserad färg), ska tydligen vara sjukt bra och enkla att använda. Dock så försöker jag hitta någonstans på internet var jag kan köpa dem, men hittar ingenstans, har till och med letat på ebay.us och ebay.co.uk men ingen av dem har någon... Det blir nog helt enkelt så att man får vänta tills det dyker upp någonstans.

Eller kanske är det någon av er som ska till USA i sommar? Som kanske skulle kunna köpa några åt mig isådanafall? Skulle vara så guld värt, kommentera här eller maila mig direkt på [email protected]

Kommentarer
Postat av: Lollo

Nu hittade jag en blogg jag tänker följa^^

2009-06-24 @ 11:17:53
URL: http://nyckelpiganlollo.blogg.se/
Postat av: Sabina

pennorna låter perfekt. jag skulle absolut prova om de fanns i sverige

2009-06-24 @ 11:27:01
URL: http://chahina.devote.se
Postat av: Makeuponista

Coola! OPI har liknande i Sverige men de är inte till för nailart dock, bara en penna med nagelack i :)

2009-06-24 @ 11:45:34
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Lollo

tack tack, är har intresse för naglar=) Jag själv har INTE jätte bra saker till naglarna, men jag har rätt så många naglackar så brukar jag sätta fast pärlor på naglarna innan naglacket torkat=)

2009-06-24 @ 11:51:36
URL: http://nyckelpiganlollo.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Jag är också intresserad av dessa pennor så om du får höra något bra ställe man kan få tag i dem så skriv gärna ett inlägg! :D

2009-06-25 @ 10:54:38
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: emelie

Sally Hansen säljer sånna pennor, men vet ej om de finns i Svergie, tror heller inte det

2009-07-20 @ 20:26:30
URL: http://gayfishes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0