Det var här jag startade...

Nu kommer inlägget som kommer visa mina allra första designer jag gjorde. Min NailArtfödelse.

svart med lila prickar Här hade jag blivit inspirerad av ett youtube klipp, julieg713 som hade gjort rosa och vita naglar med jättesnygga prickar. Detta tänkte jag att det kunde ju även jag göra! Så jag försökte. Prickarna gjordes med tandpetare som jag doppade i nagellack. Problemet var dock att mina naglar var fortfarande väldigt korta (jag är nagelbitare i botten och hade precis lyckats sluta någorlunda). Som ni ser är det ingen direkt svår manikyr och det går att göra med alla färger.


Här har jag försökt mig på en snygg glitterlinje mellan den vita frenchen och det rosa. Dock så hade jag inget riktigt bra glitter som var tillräckligt tätt så detta blev resultatet, en något "smutsig" linje.

Ett bra tips till er som inte har ett NailArt lack med glitter är att göra ditt eget. Har du ett ögonglitter hemma så fungerar det perfekt för att blanda med ett genomskinligt lack, sen duttar du ut det med en tandpetare eller liknande.

svart med kråkfötterHär kommer då mina kråkfötter! Detta var den designen jag gjorde efter den första som syns här, den med prickar. Här improviserade jag och använde en tandpetare för att få de smala linjerna. Sjukt pilligt blev det. Om jag hade gjort det idag hade jag använt ett NailArt lack med smal pensel så att man kan ge linjerna lite mer liv och lite mer längd. Men som ni ser så fungerar det ändå med tandpetare också.


Så nu har ni sett mina allra första designer förutom de vanliga frencherna man har gjort förr. Som ni ser så kan man med väldigt enkla medel och lite tålamod göra enklare designer. Alla ska vi börja någonstans och har du bara intresset och tålamodet så kan du bli lika bra som alla oss som pysslar med det här på hobbynivå. Eller varför inte när intresset finns, få dig en utbildning i material eller bara vanlig manikyr?

Våga prova dig fram, blir det dåligt så är det bara att ta bort, svårare än så är det inte. Man måste våga misslyckas flera gånger för att någon gång lyckas rejält.

Kommentarer
Postat av: Leonora - The Crazy one

sv; härligt :D

åh taack så mkt :D

gör du då?

2009-03-12 @ 11:50:45
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hey! Fin blogg!! Allt bra idag? Kram Jenny

2009-03-12 @ 11:57:05
URL: http://www.jennybloggar.se/
Postat av: Linda

Hej! snygg blogg:)

Jag tyckte naglarna var super coola.:) Jag vill med kunna måla mina så:) Men jag är nagelbitare.

2009-03-12 @ 16:01:40
URL: http://mammasvenzzon.blogg.se/
Postat av: Sofie

Snygg design!Kommer att följa den här bloggen. Älskar att fixa naglarna och om man läser den här får man snyggs tips och att bara kolla på bilderna får mig att velja måla naglarna på sekunden, haha!

2009-03-12 @ 17:17:59
URL: http://maisan.blogg.se/
Postat av: miahmariah

Vad duktig du är. Jag har också funderat på att börja göra lite kreativa naglar. Har du nåt tips?

2009-03-12 @ 17:52:54
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Åh, den första designen har jag också gett mig på, tror den finns någonstans på min blogg. :P

2009-03-12 @ 18:01:55
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: zandra

läs om narkosläkaren som blivit häktad i min blogg. tyck gärna till med din åsikt om detta ämne.http://zanndra.blogg.se

http://zanndra.blogg.sesnygga naglar också :)

2009-03-12 @ 19:59:30
URL: http://zanndra.blogg.se/
Postat av: Emma

fin blogg :)

fixar du andras naglar eller håller du bara på med dina enga ? det var vackert i alla fall :)

2009-03-12 @ 20:24:38
URL: http://glamorouz.blogg.se/
Postat av: Emma

aha okej, men hur har du lärt dig allt då ? ja menar, eftersom att du är så duktig :)

2009-03-12 @ 20:35:11
URL: http://glamorouz.blogg.se/
Postat av: Therése

Miahmariah: det skulle nog vara att leta massa inspiration på nätet, kolla tutorials (jag har några här på min blogg på menyn till vänster) och ha tandpetare och smala penslar hemma. Som smal pensel kan du börja med en gammal eyelinerpensel, brukar kunna fungera. Sen när du känner för det så kan man ju köpa speciella nailartlack som gör allt väldigt mycket enklare. Lägg ut en bild sen när du har gjort något så man får se :DEmma: nej jag fixar bara mina egna. Skulle mina vänner vilja att jag gjorde deras naglar någon gång så absolut. Men eftersom jag inte har någon utbildning så vill jag inte göra andras och ta betalt. Kanske om jag går en manikyrkurs senare där jag får lära mig lite om de riktiga grunderna.Linda: jag var också nagelbitare en gång i tiden. Detta avhjälptes av att jag gjorde fina naglar och hela tiden har nagellack på. Då vill jag inte bita eller pilla sönder dem. Så lacka på!

2009-03-12 @ 20:38:14
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Therése

Emma: Söt du är! Jag har helt enkelt lärt mig genom learning by doing och kollat på mängder av tutorials på youtube och på andra sidor. Just därför som jag valde att göra en svensk sådan sida där jag visar i enkla steg hur man kan göra designerna själv hemma. Så kolla gärna igenom designerna som du hittar till vänster så kommer du förhoppningsvis lära dig lite , eller så kollar du på youtube, sök på nailart eller nailtutorial.

2009-03-12 @ 20:45:33
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: maja

Hej på dig.

jag har läst dina inlägg många gånger nu och jag undrar ifall du har provat nagelstämpling. Har hittat en butik http://xn--vlaboden-0za.se/ som jag har pratat med ägaren. Hon är verkligen trevlig. men på henne låter det så lätt. Är det det?Jag har funderingar på att prova, men vill veta vad andra tycker först. De har så mycket att välja på där.

2009-03-29 @ 13:06:11
URL: http://xn--vlaboden-0za.se/
Postat av: Therése

maja: nej jag har inte testat nagelstämpling, dels tycker jag att det är roligare att måla själv, jag blir mer stolt över vad jag åstadkommer då. Sedan så tycker jag att det är lite krångligt, dels behöver man massa olika plattor och detta blir dyrt. Men skulle jag få chansen att testa så skulle jag självklart, men inte för det priset.

2009-03-29 @ 14:33:21
URL: http://naildesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0