Make av VLD-paletten

Häromdagen när jag kom hem från staden och hade den nya Viva la Diva-paletten i väskan, så blev jag sugen på att testa den.

Sagt och gjort. Jag testade de gröna nyanserna och gjorde en ganska vanlig och skön vardagsmake. Använde en av de ljusare, sen den klargröna och den mörkgröna.

Jag är faktiskt lite kär i den här paletten. Färgerna är riktigt fina, man kan göra en härlig vardagsmake med de dovare färgerna, eller en färgsprakande vår och partymake.
Konsistensen är nice, väldigt krämig, men kan bli lite grynig ibland. Man kan variera intensiteten på färgerna riktigt mycket beroende på vilket resultat du vill ha, men vill man ha dem starka så får man trycka på rätt mycket. Här har jag gjort en vardagsmake, använde en av de ljusaste och sedan den guldiga, och till slut den mörkbruna. Det syns kanske inte riktigt på bilderna men ögonskuggorna är ganska metalliska, de ger ett grymt snyggt skimmer som jag är förälskad i.

Det enda som jag tycker är dåligt med denna palett är att skuggorna är grymt små! Kanske 0,8x1 cm stora.

Kommentarer
Postat av: Inthemake

Ohh den gröna makeupen var så läcker!

2009-03-25 @ 13:13:20
URL: http://inthemake.se
Postat av: sminkjante

Vad fina makeuper det blev med paletten.Jag stod och tittade på den igår men valde att inte köpa den. Tyckte också skuggorna var pyttesmå.

2009-03-25 @ 14:09:22
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: Alexlyndra

Den gröna make upen var otroligt fin!

2009-03-25 @ 16:54:42
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Therése

inthemake och Alexlyndra:Tack så hemskt mycket! Kul att ni tyckte om den. Görna färger är bland det roligaste jag vet, både på naglar och smink.

2009-03-25 @ 17:00:02
URL: http://naildesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0