Sommarränder



Klicka här för större bildspel

Fy för MUSprimer

Usch, kvällen fick ytterligare en major besvikelse.

Jag köpte mig en eyeprimer från MakeUpStore som skulle vara jättebra... Dum som jag är så hade jag tyvärr inte kollat på pret-tyforumet innan.

Kvällen började ju med första missödet med creamglittret, sedan när jag gjorde om makeupen så gjorde jag utan den. Efter en timme ser jag första tendenserna till att ögonskuggan börjar vecka sig och tappa färg.... Sen när jag var in på toan på kåren så ser jag att jag inte alls är svart på ögonlocken längre... jag är randig och grå.... ingen färg kvar och bara veck!

Så besviken verkligen så imorn ska jag till MUS och klaga.... Fråga om jag kanske har använt den på fel sätt eller så... den måste få en till chans iallafall...

NYX GlitterCreamPalette

Fy farao vad jag hatar den just nu. Är så frustrerad!

Nu har jag stått i ca 45 minuter och lagt skitsnygg make. Bl.a med GlitterCream från NYX. Märker dock när jag ska lägga på mascaran att detta var kanske inte så bra. Krämglittret har redan (!) börjat vecka sig!!!

Hur blir det då om några timmar och efter ytterligare någon timme på dansgolvet?

Nej den är ratad och jag måste BÖRJA OM!! Usch irriterad man kan bli på något så simpelt... Vad ska jag nu använda liksom?

För att spä på irritationen ytterligare så har jag ju såklart ingen sminkborttagning hemma! Varför har jag inte någon sådan hemma för?! Tur är att Älskling kommer hem om ca 20-30 min och har varit på ICA då så han får köpa sminkborttagning. Hoppas bara att inte alltför mycket folk hinner komma innan dess. Halva mitt ögonlock är rött (har dragit bort krämen med hjälp av en tops nästan allt försvann :S) och halva är svart. Jag är snygg! Eller inte...

Så ett tips... använd er NYX GlitterCream till något annat än ögonlocken.

Pusselbitar



Klicka här för större bildspel

Tävlingen är slut och naglarna är målade!

Yes, nu är det banne mig dags för party och jag har hunnit måla naglarna, gjort en tutorial och dragit en vinnare av nagellacket och överraskningen!

Vinnarnaglarna blev pusselbitarna som just nu pryder mina naglar :D Riktigt coola och annorlunda är dem!






och vinnaren av tävlingen är.... trumvirvel......

Inthemake! 
Grattis i massor! Du får en vinnarkommentar av mig under dagen.

Oj oj nu är det jämnt!

På rösterna jag har fått så står pussel och zebramönster helt lika! Jag kan ju inte gå runt med två olika mönster på naglarna (såååå mycket vill jag inte stå ut :P kommer ju se galen ut isf :P)

Vilken kommer det bli?

naildesign, nailtutorial, nailart, naglar, zebra,  eller naildesign, nailtutorial, nailart, naglar

Jag slänger in en extra också som är min personliga favorit

naildesign, nailtutorial, nailart, naglar

Dagens shopping

Nu har jag äntligen hittat tillbaka från stora staden (eller den ganska så lilla...), har även hunnit med en lägenhetsvisning åt mamma som ska flytta tillbaka till Sverige igen.

Jag har rusat runt i var och varannan butik idag tror jag. Har hittat mycket fint och insett att jag faktiskt kan börja handla tröjor igen tack vare lite viktnedgång. Så två basictröjor fick följa med mig hem, en grå/svart med rosett på från H&M och en korallfärgad 3/4ärm från VeroModa.

Sen var jag ju även ute efter en klänning som jag kan använda på fredag. Hittade en på GinaTricot som funkade. Svart med ett vitprickigt skärp till. Lite... vad kallas det? Ballongmodell? Ah, kjolen var iaf lite utstående från överdelen om du förstår vad jag menar? Sådär som alla klänningar ser ut numera. Den var riktigt söt, men jag är inte säker. Än så länge är den undanhängd i deras garderob så om jag vill så kan jag gå och köpa den imorgon.

Efter klänningsjakt kom det roliga igång!

1 nagellack från H&M i färgen Sophisticated Susanna, korallfärgat.
1 ögonskuggspalett med skimriga skugggor från HelloKittykollektionen.
2 st penslar från MUS, en vanlig och en blendingbrush
1 st ögonskuggsprimer från MUS
1 mousseögonskugga från Rimmel
Ett halsband från Ur&Penn (rea)
3 armband från U&P (rea)
2 örhängen från U&P (rea)

 

100 kr rabatt på halens!

Just nu sitter jag och är överlycklig! Har letat så länge efter ett par perfekta gladiatorpumps. Letat i varje skoaffär i min stad, i alla skoaffärer jag hittat på internet. Mja, till och med blocket och tradera. Men inte har jag hittat några.

Idag... idag kom höjdpunkten. Jag letade mig in hos Haléns och kikade på skor. Döm om min förvåning när jag hittar de perfekta skorna där! Jag är kär!


Förstår ni varför jag är kär? De finns även i grått och kommer dessa passa bra och vara snygga så kommer jag nog beställa dem också. Det gick lite snabbt när jag beställde nämligen så det blev de svarta eftersom jag då vet vad jag får typ.

Vill dessutom tipsa er om en rabattkod jag fann när jag letade runt lite. Handlar du dessa skor eller något annat för över 300 kr kan du skriva in koden 1100 som gör att du få 100 kr rabatt. Så dessa skor fick jag för ynka 249 kr istället för 349.

Mums! Klickar er in här nedanför så kommer du direkt till deras webshop och kan shoppa loss. Det här fönstret stannar uppe och du kan lätt trycka in rabattkoden!




100e inlägget!

Godmorgon alla nagel- och beautyälskare!
Vet ni vad jag såg nu när jag loggade in? Förra inlägget var det 100e inlägget här på bloggen! Inte undra på att jag kände mig lite extra givmild och ville lotta ut ett nagellack.



Därför tänkte jag att jag i det paketet även komma lägga i en överraskning också. Något som är till naglarna och som är lätt att använda. Mmm..vad kan detta vara? Det kan bara vinnaren svara på ;)

Ha en fin morgon och början på dagen. Senare idag kommer jag visa mina nyinshoppade grejer, ska nämligen på stan idag och leta klänning till temat och lite annat som jag behöver (inte bara till black&white)

Tema black&white

Idag måste jag fråga er som läser min blogg om hjälp. Det är nämligen så att på fredag ska jag på black&whiteparty. Jag fullkomligt älskar temapartyn så jag går in fullhjärtat för detta.

Imorgon ska jag ner på stan för att hitta något att ha på mig, gärna någon snygg klänning, självklart svart eller vit eller både och. Ska sminka mig på något snyggt sätt, självklart svart och vitt. Men sen kommer frågan med naglarna. Vad ska jag hitta på med dem? Jag har några designer som jag pysslat med idag som jag skulle kunna göra.

naildesign, nailtutorial, nailpolish, nailartnaildesign, nailtutorial, nailart, naglar2  naildesign, nailtutorial, nailart, naglar
 naildesign, nailtutorial, nailart, naglarnaildesign, nailtutorial, nailart, naglarnaildesign, nailtutorial, nailart, naglar, zebra, 6




Dessa designer är bara test, därför är de inte de bästa kanske (t.ex 4an som är ganska "orak")

Så, vilken tycker du? Eller har du någon annan idé som skulle kunna passa? Kom med förslag och önskemål! Den som får flest röster (eller det bästa förslaget) kommer jag även göra en tutorial till först, de resterande kommer komma senare kanske.

Hmm.. jag tänker göra såhär, för att tacka dig för din åsikt och hjälp och premiera dig som läser här ofta så kommer jag lotta ut ett ChinaGlaze LiquidLeather bland er som är med och röstar/ger förslag.


För att vinna så behöver du bara berätta om omröstningen i din blogg, länka i inlägget och såklart rösta/ge förslag. Deadline är fredag 27/2 10.00

Black&White-tema är kul va?! 

Tack för att just DU läser min blogg, det gör mig verkligen jätteglad!
 


Olympiska naglar?!

Har suttit ett tag nu och letat inspiration till naglar och klickade fram till dessa.

Detta är helt sanslöst, tittar ni noga på bilderna så kommer ni att se att bilden som hon lägger är gjord av lösnaglar som hon har målat. Hela 28 000 tippar gick åt. Hon som gjorde detta heter Jin Yu.








NOTD: Tantalize Me

Häromdagen gjorde jag en nailart som ni säkert vet, där använde jag mig av Tantalize me som grund. Tänkte att jag skulle göra en NOTD av TantalizeMe, för det är faktiskt ett riktigt fantastiskt lack.



Det är ett ljuslila lite syrenfärgat lack med blått skimmer i.
Det glider lätt på nageln och är efter två lager helt täckande och med en fin finish.

   


Bilderna ovan är tagna i lampljus. Det kanske är svårt att se men i ljuset så brukar man kunna se hur det skimrar väldigt lätt i blått. Skimret ger en väldigt effektfull färg som livar upp hela ens manikyr om man väljer att ha enfärgade naglar.

Torktiden är som vanligt ChinaGlaze, rätt okej, lägger man någorlunda tunna lager så torkar det rätt bra. Jag använder mig dock av ChinaGlaze FastForward eftersom jag även gör nailart på naglarna.

  


Ovanstående är tagna i dagsljus. När jag ser det här så tänker jag mig vår eller sommar, sitta i syrenbersån och äta jordgubbstårta på sommaren eller till en snygg skinnjacka, snygg scarf till och strålande solsken på våren.

 

Tantalize me



Klicka här för större bildspel

Abstrakt konst

Idag var det dags att ta bort mina älskade UrbanTiger. De blev nog mina favorit som jag gjort någonsin. De blev verkligen speciella för mig.

Hur som haver, idag är de borttagna och ersatta med Tantalize me och abstrakt konst med två blommor.

Blev lite amerikanskt nästan, mest på grund av att det blev mycket design. Vi svenskar är ju ofta att vi ska vara lagom och har men en väldigt detaljerad design så tar man den på bara en enstaka nagel oftast. Men som jag skrev i föregående inlägg så vill jag gärna stå ut ur mängden så det blev på alla naglar. Nöjd blev jag faktiskt. Förutom blommorna som blev lite halvdana, men det syns inte tack vare den abstrakta konsten ;)

Häng kvar så får ni se min nya design och tutorial till den snart.

The story behind...

Tänkte förklara lite om bakgrunden till den här bloggen och lite om mig själv.

Ända sedan jag var liten har jag velat stå ut från mängden, i 12årsåldern resulterade det i en knallorange regnjacka, i högstadiet i en metalbrud och i gymnasiet försökte jag vara enbart snygg. I gymnasiet började jag sminka mig på riktigt. Det var först då jag lärde mig vad en foundation var, tack vare en timmes kurs på Makeupstore. Då fick jag lära mig hur man gör sotade ögon, att man använde flera ögonskuggor för att få ett snyggt resultat och hur man skulle lägga ögonskuggor för att göra det snyggt.

Det här låg i vila ett tag, jag körde på med någon enstaka ögonskugga, kajal och mascara. Sen fann jag youtube nu i somras, två år efter gymnasiet. Jag kikade runt lite och helt plötsligt hittade jag något som hette tutorial. Här fann jag massor med tips på hur man kan sminka sig snyggt, hur man lägger ögonskuggan och olika inspirationer.

Tack vare detta var jag verkligen i himmelriket. Jag köpte massor med nya skuggor, paletter och redskap, det här var sååå roligt! Efter ett tag insåg jag att jag inte orkade sminka mig så mycket varje dag, dessutom så blev det ju i princip samma sminkningar hela tiden fast med olika färgkombinationer.

Det var här som jag sökte vidare på olika tutorials på youtube. Jag hade då också precis kommit på att jag alltid behövde nagellack på mina naglar för att jag inte skulle riva sönder dem eller bita på dem (jag bet på naglarna ända fram tills jag var 17 år). Hittade nageltutorials som var helt fantastiska, som visade precis hur man kunde göra och det var ju heller inte svårt. Så jag testade med de enklare designerna. Jag tror den första jag gjorde var en svart med lila prickar på. Snyggt var det inte, men det var ju en början. Det här hände nog i oktober 2008. Sedan dess har jag fortsatt, efter prickarna gjorde jag några kråkfötter som jag tyckte var jättesnygga då.

Mina kompisar började märka mina naglar och kommentera dem varje gång jag hade nya, det gav mig en liten egoboost som gjorde att jag ville fortsätta med det här. Och så blev det! Sedan dess har jag nästan alltid någon nageldesign på mina naglar.

Jag började med en eyelinerpensel som jag klippte till för att få den smalare några tandpetare och helt vanliga nagellack. Allteftersom jag har blivit mer intresserad av detta så har jag köpt på mig fler grejer och redskap för att göra det enklare.  Det jag använder främst idag är mina ArtClub-lack som har en lång smal pensel, de gör det enklare att göra raka linjer. Med en eyelinerpensel så får du inte med så mycket lack som gör att du måste göra om linjen många gånger och det gör linjen något hackig. Jag har även köpt några andra redskap så som dotting tool och andra konstiga penslar som jag snart ska testa.

Anledningen till att jag skapade den här bloggen var för att jag ville förmedla det som jag lärt mig från andra utländska tjejer. Jag hade fortfarande inte hittat någon svensk som gjorde det här så därför tänkte jag, varför inte? Så glad som jag blev av att finna de där youtubeklippen vill jag också att ni ska bli!

Så allt som allt så har jag pysslat med det här i knappt ett halvår. Jag har ingen utbildning över huvudtaget utan är helt och hållet självlärd genom främst youtube.

Jag hoppas verkligen att ni blir inspirerade av mig så som jag blev inspirerad av youtube, att ni börjar med att lägga extra tid till era kära naglar.