Välkommen till nail-design.se!!!

Nu, äntligen, efter så många inlägg där jag har tjatat om detta, så är jag tillbaka, med ny energi, ny sida, nya lack och tutorials!

Jag vill härmed hälsa er välkomna till nya (och förhoppningsvis förbättrade) http://nail-design.se

Kika in, lär känna den nya sidan och lägg sedan till mig på bloglovin genom den vanliga knappen till höger på den nya bloggen. För inte vill du väl missa allt det roliga som kommer med en nylansering? Det kommer bland annat swatches på Wizard of Ooh Ahz, lite andra glitter och sist men inte minst så kommer jag köra igång TVÅ tävlingar de närmaste dagarna.

Don't miss out!Essie börjar blogga

Ja, det är sant, nagellacksmärket Essie har börjat blogga! Hon som håller i Essie vill nu börja dela med sig utav sina tankar kring nagellacken och har i sitt första inlägg berättat lite om historien bakom Essie

"In the 1980s, when I was an assistant buyer at Bendel’s, I noticed a lack of variety of colors in nail polish and I realized I had to make a permanent change to the nail care industry. So, I worked with a chemist and developed 12 colors. I then packed my suitcase and took them with me to Las Vegas..." Citat från Essieblog


Jag har ännu inte blivit frälst i Essies lack, men när man får reda på mer om personerna bakom ett märke, det är då jag blir mer och mer intresserad. Det är de gångerna jag känner att jag vill ge dessa personer en ärlig chans, jag vill hjälpa dem mot framgång. Så vi får se, fångar hon mig genom sin blogg så vinner hon nog ytterligare en anhängare till lacken.

Vad tycker du om när dina favoritmärken börjar blogga?Vad vill DU vinna?

Härligt! Det är mitten på november, julen är i intågande och jag känner mig bara mer och mer pepp inför min härliga framtid :D (innehållandes handelshögskolan i Stockholm, nylansering av naildesign, underbart jobb på Guldfynd och en ny mer vältränad kropp).

Uppdatering om hur det går för nya sidan är att jag just nu lägger mina små finishing touches, och det börjar närma sig för lansering. I och med lanseringen tänkte jag också tävla ut en härlig liten goodiebag, för den förra blev himla uppskattad verkar det som, och den här gången vill jag göra den ännu bättre.

Därför undrar jag nu:

Vad vill Du ha i din önskegoodiebag?

Kom med förslag så att kanske just din önskegrej kommer med i bagen.

Kram till er alla, vi ses snart igen!


Mud Mask hos Bellme.se
Idag surfade jag in på Blondinbellas Bellme.se och fann att hon sålde idag tre olika masker från MUS, varav en var just Mud Mask som jag berättade om för några månader sedan.

Så idag säljer de den för 99 kr plus frakt, vilket är ungefär halva priset från butik. Hur super är inte det? Så är ni sugna på någon bra ansiktsmask så kila in där och klicka hem någon/några :DAnnars så är det ganska så dött här, tyvärr... Men det är på gång och jag är så nervös och pirrig inför lanseringen så det är inte klokt! Inom några dagar får ni adressen så att ni redan då kan signa er för uppdateringar till när den stora releasen kommer.


Jag hoppas allt är bra med er och jag saknar er och saknar bloggandet. Men vi ses snart igen!