Dagens djur: Giraff

Det blir en sen visning av dagens temadjur idag, detta på grund av en helvelutisk morgon! Vaknade en halvtimme försent, hade nu en halvtimme på att göra mig klar och stå utanför dörren. Några minuter innan jag ska gå slänger jag i mig frukosten, sjääälvklart så spiller jag ALL mjölk över mig. Inser snabbt att jag inte kommer hinna med bussen, ropar till älskling att han får skjutsa mig, det kunde han, som tur var. När vi väl är beredda att åka så ser jag att jag hinner nog med bussen och han får skjutsa upp mig till nästa busshållplats bara istället för ända till Borlänge. Lucky me! ;)

Meeen, det var inte det vi skulle prata om nu. Jag ska ju presentera dagens naglar! Idag är det nämligen Giraffens dag och detta har jag hyllat med vanligt giraffmönster utan några krusiduller eller glitter. Vi kör plain idag helt enkelt!

Tyvärr verkar inte min kamera vilja samarbeta med mig, så bildkvaliteten är kanske inte den bästa, men ni ser väl hur det ser ut ändå?Har du också gjort giraffnaglar? Lägg ut en bild på din blogg och kommentera sedan här och/eller hos Sara så får du en länk!

Dagens länkningar:

Anna är även idag med på temat, verkligen jätteroligt! Idag blev hon inte lika nöjd, men jag tyckte det blev riktigt snygga naglar ändå, jag skulle inte tacka nej till den designen iallafall!

Kommentarer
Postat av: Martina

Alltid lika kul när man försovit sig och är stressad.. Då, om någon gång, är det egentligen bäst att inte stressa, för att slippa spilla mjölk över sig själv ;P

2009-08-27 @ 17:53:27
URL: http://mariamartina.webblogg.se/
Postat av: Kashaya

Häftiga.=)

2009-08-27 @ 18:43:39
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: anna

Nu finns mitt misslyckade försök på giraff på bloggen.. =)

2009-08-27 @ 19:45:30
URL: http://amatory.blogg.se/
Postat av: Martina

Nej, Kotler har jag inte sett att vi ska läsa någonstans.. Kanske bara bra det, om du säger sådär? ;P

2009-08-28 @ 07:55:14
URL: http://mariamartina.webblogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Jösses, vad snyggt! Vill nästan testa denna jag med. :D

2009-08-30 @ 14:37:48
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0