Sälen

Nu åker jag upp till Sälen i några dagar, tar mina vinternaglar och gör backarna osäkra (hrm... barnbacken med snowboard). Kommer inte kunna blogga eller göra några naglarunder tiden. Men jag hoppas ni klarar er över helgen och kommer tillbaka efter det för på söndag är jag hemma igen, förhoppningsvis med alla ben intakta och även levern intakt.

Ha en jättebra helg!

8ty8beauty

Igår gick tydligen min gamla beställning igenom på 8ty8beauty. Trodde inte jag hade genomfört den med tanke på att jag inte fått något mail, men nu så var det skickat och klart.

Har beställt en massa dekorlack, några CG som LiquidLeather, SolarPower, BLK Bila-Bong, Coral Star, Pink voltage, några till och sen såklart ett från deras OMG kollektion, LOL.

Sen blev det även några displays som jag kan måla upp lacken på så jag ser hur de ser ut (man glömmer ju bort så många hela tiden!), hittade även på några penslar som är bra att ha när jag gör designerna. Sist men inte minst så beställde jag också CG's Fast Forward, testa och se om det går snabbare än idag med OPIs topcoat.

Däremot tyckte jag det var väldigt dyr frakt från 8ty8, beställde ju från cherryculture förut och det var superbilligt jämfört med detta.  Frakten går på nästan lika mycket som det man beställer. Vet inte om det går att få billigare dock, men hädanefter blir det nog CherryCulture för min del om jag inte får någon knasig lust efter ett speciellt lack från CG eller OPI.

Längtar iallafall helt makalöst tills jag får hem mina grejer, ska bli så kul att få leka med dem!ChinaGlaze?

Hmm, sitter på 8ty8beauty och ska beställa lite tänkte jag. Funderar över vad för färger jag ska ha. Har du något tips? Skulle verkligen behövas!

Traderafynd

Som jag berättade innan så hade jag ju fått flera paket idag. Dels tidningen från Nagelbloggens tävling, sen ett par kängor från Tradera och tillslut, ett litet kuvert fyllt med härliga grejer!   

Jag fick alltså hem några stickers som liknar spetsband och liknande. Ser verkligen fram emot att få testa dem. Sen hade jag även köpt ett med orange/gula fiskfjäll (inte riktiga...) och en burk med gul/gröna snäckskal. Detta kommer bli så coolt att få med i naglarna, lär nog öva lite först bara så jag får det fint. Sen köpte jag även ett hjul med 1200 rhinestones i olika färger. Har verkligen saknat sådana och de finns inte att få tag i här i Falun, de som finns är från Viva la Diva som är ca 10 st för 45 kr. Med detta fick jag 1200 för ca 80 kr!

Prisvärt och bra! Detta hittade jag hos Ditte på Tradera. Finns även många andra som säljer sådana här saker, så gå in på Tradera, välj kategori kläder och sedan Skönhet. Mycket kan man hitta där, annars så klickar du dig vidare in på Manikyr.

Lycka till och hoppas du hittar något prisvärt och roligt på Tradera!

Färgade glitterlack


Vinterdesign

Jag tycker vi faktiskt borde uppskatta vintern lite nu under den här tiden då de flesta hatar vintern och mest längtar till våren. Men vintern är som allra finast såhär års, så ut och NJUT!Klicka här för större bildspel

Idag kom vinsten!

Idag trillade det ner en massa godsaker i min brevlåda!!!

Dels så kom vinsten från Nagelbloggen, en tidning "Naglar i norden".

Den här tidningen... jag säger bara WOW, jag är i himmelriket. Nu är de flesta bilderna på förstärkta eller förlängda naglar med akryl, gele och allt var det kan vara. Sånt kan ju inte jag, men nog kan jag bli inspirerad ändå! Man kan göra bra mycket olika designer hemma med sitt vanliga nagellack.

Såg en tjej som hade små äpplen på sina naglar. Hur häftigt som helst. Men måste vara ganska svårt att ha dem, jag skulle nog fastna typ överallt. Äpplen är väl kanske  inte det man har på naglarna för vardagen, men häftigt är det. Däremot så tror jag att sådan är nog lite svårare för mig att apa efter med vanligt nagellack.


VinternaglarHär är mina nya naglar inför vår Sälenweekend. När man ska ut och åka snowboard, skidor och pulka så måste man ju ha härliga vinternaglar!

Snart kommer en tutorial om hur jag har gjort de här!

Ses snart!

Önskemål

Fick ett önskemål häromdagen (om det inte till och med var igår) av Peter att jag skulle göra blå naglar med glitter. Så detta är mitt lilla mission till imorgon. Var och köpte två nya blå lack idag, myyycket snygga från Depend, vi får se om jag använder dem imorgon helt enkelt.

Nu blir det mys med pojkvännen. Vi firar 1½ år idag och imorn så :D

Beigea lack


Blå lack


Utmärkelse!Åh blev så glad när jag fick en utmärkelse av CrimsonAnna! Detta är faktiskt min första, och det känns väldigt speciellt!

Med denna utmärkelse så skulle man även lista de 5 sakerna man inte kan vara utan, några av dessa kan ni säkert redan lista ut ;)

1. Min underbara pojkvän som står ut med mitt lackande hit och dit, som säger åt mig när jag faktiskt borde sluta hålla på med datorn och sitta och mysa med honom en stund.

2. Mitt svarta nagellack från Viva la Diva som är sååå fab med att man endast behöver ett lager för att få det riktigt täckande. Me like!

3. Vännerna som alltid stöttar

4. Lax, för det är ju verkligen det godaste jag vet!

5. Min mamma, som alltid finns där.

Detta var mina små "inte-kan-vara-utan"

Självklart vill jag ju nominera några härliga bloggare jag med!
Dessa får bli:

Sminkan med sina härliga sminkningar och naglar

Jennielee som har det vackraste och finaste hemmet jag sett!

Nagelbloggen som är så grymt duktiga på att göra naglar.

Duracellmamman som aldrig tappar sin charm, som alltid inspirerar mig till att göra även denna dagen till en bra dag

Sofia som har flyttat från vår lilla stad för att testa lyckan i den största staden. 


Tack så mycket för denna CrimsonAnna!

Glitterlack


Gröna lack


Lila lack