Vilket misslyckande!

Ja, som ni märkte hade jag inte riktigt tid att lägga upp bilder på sminkningen och ej heller på t-shirten... Anledningen till detta var att först blev t-shirten ett misslyckande, jag drog i tyget istället för att klippa och det blev inte alls bra, så jag får köpa nytt och göra om!

Sen gjorde jag sminkningen, det blev sotade ögon kantat med grönt och i inre ögonvrån hade jag vaniljgul, helt vansinnigt snyggt blev det och jag var så nöjd, meeen med allergin mot gräs och pollen så rinner mina ögon lite mer än vanligt och sen fick jag väl lite smink i ögat så det började tåras rejält och allt var förstört. Det var bara att börja om, och andra gången så använde jag en annan teknik för jag ville ha den gröna lite klarare än vad den var i förra omgången. Men istället fick jag en flammig och ganska hemsk sminkning som jag inte alls var nöjd med. Så... that's why det inte blev något foto på ögonen denna gång tyvärr.

Kvällen blev iallafall lyckad och vi hade en riktigt härlig kväll.

Vad är din favoritsminkning och vilka färger vill du använda då?

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag använder helst mörka färger som brunt och svart.. Jag älskar sotiga ögon!

2009-07-19 @ 14:38:43
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Sofia ♥

Tack för tipset :)

2009-07-19 @ 14:53:57
URL: http://melajkit.blogg.se/
Postat av: amandy

din blogg borde vara extremt populär med tanke på att det inte är så många som ger tips på hur man lackar naglarna, jag blev fan sugen på att fixa naglarna bara jag såg din header! :D

2009-07-19 @ 15:35:16
URL: http://amaandyyy.blogg.se/
Postat av: alice

sotade ögon håller ju alltid! :D

2009-07-20 @ 13:57:59
URL: http://alis.blogg.se/
Postat av: Natalie

Svartsotiga ögon gillar jag men just nu är min favorit vinrött och rosa skimmer, då det matchar mitt hår och mina ögon bäst. (Har rött och blont - svårt att förklara)

2009-07-21 @ 20:39:17
URL: http://blackdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0