Färgar halva håret.... Grrr!!!

Just nu är jag lagom glad!!! Har idag blonderat håret två gånger och håller nu på att fixa den färgen jag ville ha, golden pralin från Garnier.

Så har gjort hårbotten och började med längderna nu, men första flaskan tog slut efter att ena sidan var klar, så jag påbörjade min andra flaska (jag har väldigt tjockt hår så behöver oftast 2-3 förpackningar). När jag sprutar i färgkrämen tänker jag, "tänk om den här skulle vara dålig helt plötsligt, vad gör man då?" Samtidigt märker jag att krämen har svarta strimmor i sig och jag funderar då om den förra hade det... men neeej, jag ska ju ha blont hår, hur kan det då vara svart i?!

Jag skakar om flaskan och nu förstår jag att det verkligen är något fel med denna, det blir ungefär som när man har gammal mjölk i kaffet, man ser små klumpar som kommer upp. Nu såg jag svarta flingor i hårfärgen istället. FAN FAN FAN FAN! Vad gör man nu?! Jag har alltså färgat halva håret och bakhåret och den högra sidan är fortfarande morotsorangea men med en goldenpralinbotten.

Nej fy sjutton, detta måste jag ringa och klaga till dem. Så jag får kompensation. Detta blev ju massa mer jobb för mig, och jag som har mycket kvar att göra idag....

Kommentarer
Postat av: My

Vad skumt :S

2009-06-29 @ 18:32:32
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Postat av: michaela

ring och klaga!!! det måste du göra !

2009-06-29 @ 19:27:52
URL: http://michaelagustavsson.blogg.se/
Postat av: Makeuponista

Usch! Ring och klaga så får du säkert något för det :)

2009-06-29 @ 19:54:49
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Natalie

Stackare! Hoppas du får kompensation för produkten!

2009-06-29 @ 22:08:04
URL: http://blackdiary.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Gud så irriterande, ringde du och klagade?

2009-06-30 @ 12:35:12
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0